Kiitokset mahtavasta kilpailuviikonlopusta! (Hallitus 8.7.2024)

14.7.2024

Kiitokset kaikille mahhtavan kilpailuviikonlopun (6.-7.7.2024) toteuttamiseen osallistuneille kilpailijoille, toimihenkilöille ja vapaaehtoisille! Seuran hallitus piti kilpailuviikonlopun "retron" eli palautepalaverin heti maanantaina 8.7.

Viikonlopun aikana ratkotiin Ylöjärven mestaruuksia koulu- ja esteratsastuksessa. Samalla teimme 20-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi seurahistoriaa: järjestimme ensimmäiset aluekilpailumme molemmissa lajeissa. Aluetasolla ei ole kilpailtu Ylöjärvellä ainakaan kymmeneen vuoteen, joten nyt oli aikakin!


Ylöjärven koulumestarit 2024

Lapsimestari: Alina Räisänen/Mariana (Tallitiimi)
Harrastemestari: Tiia-Maria Oksanen/Galaxi (Goodwill Riders)
Suomenhevosmestari:  Jenni Tiihonen /Haave-Helmi (Tampereen ratsastusseura)
Juniorimestari:  Pinja Kallio/Ramses Al Sabah (Joyride Team)
Seniorimestari: Carita Soukko/ Evennix (Goodwill Riders)

Ylöjärven estemestarit 2024

Lapsimestari: Alina Räisänen/Mariana (Tallitiimi)
Suomenhevosmestari: Sari Lundén/Mafioso (Tampereen ratsastusseura)
Juniorimestari: Helga Huhtasalo /Claureen Boy (Tallitiimi)
Seniorimestari: Jenni Tiihonen /Haave-Helmi (Tampereen ratsastusseura)


Hallituksen kuulumisia 7.7.2024

Retron perusteella kilpailuihin oltiin todella tyytyväisiä. Aina pientä parannettavaa jää, mutta kokonaisuutena viikonloppu sujui hienosti. Te kaikki kilpailujen vapaaehtosiet vihreäpaitaiset toimihenkilömme ansaitsette erityiskiitokset panoksestanne!

Aluekilpailujen toteuttamiseksi olemme tehneet töitä koko vuoden, sillä aluekilpailustatus toi kokeineillekin kilpailujärjestäjille uusia asioita eteen: kilpailuja varten oltiin aktiivisesti yhteydessä mm. pelastuslaitokseen. Paikalle tarvittiin stewardi, ensiapuryhmä ja riittävästi SRL;n kouluttamia toimihenkilöitä. Lisäksi otimme käyttöön esteratsastuksen sähköisen ajanottolaitteiston eli tuttavallisesti ATU:n. ATUt saatiin lainaan SRL Hämeeltä - onneksi seuran ei tarvitse hankkia laitteistoa omaksi, vaan oma alueyhdistyksemme tarjoaa tätä palvelua.  Hallitus päätti selvittää tulevia kilpailuja ajatellen äänentoistojärjstelmän laajentamismahdollisuuksia, muuilta osin kilpailukalusto ja -välineistö on hyvin ajantasalla ja tarkoituksenmukaista. Kilpailuja ajatellen päivitettiin Ylöjärvi-este vastaamaan kaupungin uutta brändiä ja hankittiin estepajalta uudet "donitsit" johteiksi ja täytteiksi. 

Erityisen iloisia olemme kilpailijoilta saamastamme positiivisesta palautteesta, toivottavasti tulette uudelleenkin kisoihimme. Hallitus ei pitänut ollenkaan mahdottomana ajatuksena aluekilpailujen järjestämistä uudelleen (ensi kesänä). Ylöjärven kaupunki ja paikalliset yritykset mahdollistavat näin laajamittaisen ratsastuksen kilpailutoiminnan Ylöjärvellä: Koulukilpailuissa ratsastettiin lauantain aikana 34 suoritusta ja estekilpailuissa sunnuntaina 76 rataa. Tällä hetkellä GWR on ainoa Ylöjärvellä Suomen ratsastajainliiton alaista kilpailutoimintaa järjestävä seura. 

Myös sunnuntaina kilpailujen yhteydessä järjestetty lastentapahtuma keräsi ihanan joukon (arviolta noin 50 lasta vanhempineen) osallistujia. Suomehevonen Vani sai runsaasti lisää faneja ja keppariradalla riitti tohinaa. Kiitokset myös lastentapahtuman organisaattoreille ja toimihenkilöille! Nyt. kun seuralla on käytössä hieman kepparikalustoa, voimme järjestää myös tämän tyyppisiä tapahtumia tulevaisuudessakin.
 

Kilpailemisiin jälleen elokuussa!
- hallitus